2020-2021 Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

Hem günlük hayatta hem de önemli zamanlarda kadınların toplum önüne çıkarken kıyafet seçiminden sonraki en önemli işi makyaj tercihleridir. Elbette hem şık hem de kıyafetinize uygun bir makyaj yapmakta önemlidir. Özellikle de insanların gözüne çarpan ilk ayrıntı makyajınız olacağından bu konunun üzerinde durmanızda fayda olacaktır. Peki, 2020 – 2021 sonbahar kış makyaj trendleri nelermiş hep birlikte bir göz atalım.

1.Kırmızı Dudaklar

Her zaman trend olan kırmızı rujlar bu sezonda da oldukça trend olacaktır. Özellikle parlak ve koyu renklerini fazlaca göreceğimiz kırmızı rujları farklı tonlarını karıştırarak da kullanabilirsiniz. Parlak kırmızı rujları ten renginiz açık ya da koyu olması fark etmeksizin kullanabilirsiniz. Hem şık hem de göze çarpan bir renk olması sebebiyle bu sezon da rahatlıkla kırmızı rujları tercih edebilirsiniz.

kirmizi-ruj

2.Gotik Görünüm

Gotik modasını son zamanlarda az da olsa görmeye başladık. Bu modaya sadece pantolonlar, ceketler değil aynı zamanda rujlar da dahil olmuş durumda. 2020 – 2021 sonbahar kış sezonunda gotik dudakları oldukça fazla görebiliriz. Hem asi hem de şık görünmek isteyen bayanlar siyah ve erik tonlarıyla gotik dudaklara kavuşabilirsiniz. Elbette bu makyaja uygun kıyafetler de seçmeniz yerinde olacaktır. Gündelik hayat için oldukça güzel bir kombinle birlikte bu gotik dudaklar oldukça ilgi çekici olacaktır.

gotik-ruj-2

gotik-rujlar

3.Bakır Renkli Göz Kalemleri

Bu sezon makyaj trendleri arasında bakır renklerini de oldukça fazla gördük. Özellikle de moda haftalarında podyumlarda bakır renkleri oldukça fazla kullanıldı. New York ve Milano’da bakır renkli göz kalemleri öne çıkan makyaj detaylarındandı.

4.Parlak Makyajlar

Bu sezon parlak görünümlü makyajları oldukça fazla göreceğimizi söylemek yanlış olmaz. Işıltılı görünmek isteyen kadınların çokça tercih edeceği parlak makyajlar bu sezonun trendleri arasında yer alıyor. Özellikle simli göz kapakları oldukça tercih edilecek gibi duruyor.

simli-gozler

5.Doğal Görünümler

Bu sezon ışıltılı makyajlar kadar doğal görünüm sağlayan makyajlarda oldukça trend olacak. Kalın kaşlar, parlak bir cilt, açık renk bir ruj ile doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

dogal-makyaj