2020-2021 Sonbahar Kış Sokak Modası

Sıcak yaz günlerinin çabucak gelip geçtiğini henüz tam olarak kabulLenemesek de yaz aylarını geri de bırakıp serin sonbahar günlerine geldik. Önce serin bir sonbahar havası yaşayacağız ardından da her sene olduğu gibi soğuk, buz gibi bir kış mevsimini. Tabi ki bu durumda da serinleyen havalardan dolayı uzun kollu ve mevsimlik kıyafetler dolaplardaki yerini almakta. Peki serinleyen havalar sokak modasına nasıl etki edecek? İşte 2020-2021 Sonbahar Kış Sokak Modası hakkında bilmeniz gerekenler.

1.Uzun Üstler

Bu senenin kış ayları bildiğiniz gibi oldukça soğuk geçecek gibi duruyor. Haliyle bu da sokak modasını fazlasıyla etkilemekte. Özellikle de üst parçalar soğuk havalardan dolayı çok daha fazla etkilenecek. Üst parçalar bu kış oldukça uzayacak. Pantolon üzerine giyilen uzun kazaklar, bluzlar ve yelekler 2020-2021 Sonbahar kış sokak modası içerİsinde kendine oldukça iyi bir yer bulacak.

uzun-ustler

2.Slip Elbiseler

Uzun bir süredir görmeye alışık olduğumuz, kimine göre beğenilen, kimine göre de hiç sevilmeyen slip elbiseleri bu sonbahar kış sezonu da oldukça fazla görebiliriz. Özellikle de kazaklarla birlikte bu modelleri çokça görmeniz olası. Eğer siz de bu modelleri denemek isteyip de cesaret edemiyorsanız bu sezon tam zamanı.

slip-on-elbise-modelleri-2015

3.Şişme Montlar

Geçen kış sezonunda oldukça popüler olan şişme montlar bu senede oldukça popüler olacak gibi görünüyor. Geçen sezon abartılı olan şişme mont modelleri bu sene biraz daha abartılı bir şekilde karşımıza çıkacak. Ayrıca şişme mont modellerinde bu sene bol ve salaş bir görüntü ön plana çıkacak.

sisme-montlar

4.Sweatshirt Rahatlığı

Yaz aylarının en rahat kıyafetlerinden olan t-shirtler sonbahar kış aylarında yerini sweatshirtlere bırakacak. ‘Oversize’ denilen büyük beden sweatshirtler bu sezonun vazgeçilmezleri arasındaki yerini alacak gibi duruyor. Özellikle kotlarla birlikte oldukça şık bir görüntü sunacak sweatshirtlerden siz de gündelik hayatınızda vazgeçemeyeceksiniz.

sweatshirt-kot

5.Yüksek Beller

Bu kış sezonunda en çok tercih edilecek kot modelleri arasında yüksek belli kotlar ön planda olacak gibi. Mom, boyfriend gibi modellerin yanına bu sezon skinny modellerde katılacak.

yuksek-bel-kotlar

Tüm bunların yanında daha önceden de belirttiğimiz gibi kemerler ve kürk ayrıntılar ön planda olacak.