2020 Kahverengi Saç Renkleri

2020 Sonbahar-Kış modasında koyu renkli saçlar ön plana çıkıyor. Özellikle koyu kahverengi ve koyu siyah saçlar uzun süre modası geçmeyecek saç renkleri arasında yer alıyor. Biz de sizler için bu yazımızda koyu kahverengi saç renklerini ve modellerini inceleyeceğiz.

1.Bakır Kızılı Saç Rengi

Kahve tonu saçlara uygulanacak balyaj ile sıcak, ışıltılı ve canlı görünen saçlara ulaşmanız hiç de zor değil. Elbette balyaj yapılırken kullanılan teknik ve renk, bu ışıltılı ve canlı saçları yakalamak için oldukça önemli birer etken. Bunu çeşitlendirmek isterseniz farklı balyaj teknikleri ve istediğiniz başka bir renk ile de koyu kahve saç renginizi sıradan olmaktan kurtarabilirsiniz.

bakir-kahve-sac-rengi-13

2.Bronz ve Orta Kahve Saç Renkleri

Eğer doğal koyu kahverengi saçlara sahipseniz anlatacağımız bu teknik tam size göre. Doğal koyu kahverengi saçlara sahipseniz uygulanacak bronz röfleler sayesinde saçlarınız hem doğal halini koruyacak hem de güneş ışınları sayesinde parlak ve ışıltılı bir görünüme kavuşacaktır. Eğer doğal koyu kahverengi saçlara sahipseniz bu tekniği mutlaka denemelisiniz.

bronz-cikolata-kahve-sac-rengi-numarasi

3.Parlak Bakır

Koyu kahverengi ve uzun saçlara sahipseniz deneyebileceğiniz parlak bakır balyajlar ile mükemmel saçlara sahip olabilirsiniz. Öncelikle bu işlem için mutlaka bir uzmanla çalışmalısınız. Ayrıca saçlarınızın rengini açtırmak için acele etmemeli ve adım adım saç renginizi açtırmalısınız. İlk başlarda kendi saç tonunuzun birkaç ton alt renkleri ile başlamanızda faydalı olacaktır.

parlak-bakir-balyaj

4.Kahve ve Sarı Bob Saçlar

Genellikle uzun saçlar hakkında bilgiler ve tavsiyeler verdik. Bu konumuzda da bob denilen kısa saç kesimleri üzerine birkaç tavsiye vereceğiz. Koyu kahverengi saçlarınıza uygulanacak blonde balyaj denilen teknik ile saçlarınızın rengini sarı renklere yaklaştırabilirsiniz.

kahve-bob

5.Koyu Kahverengi ve Küllü Sarı Saçlar

Doğal koyu kahverengi ve uzun saçlara sahipseniz bu tekniği de uygulamanız mümkün. Sarı saç tonlarını denemekten korkuyorsanız bu tekniği deneyebilirsiniz. Saçınıza uygulanacak ombre tekniği sayesinde saç uçlarınıza küllü sarı renkler oluşturabilirsiniz. Eğer saçlarınız çok uzun değilse çıt çıt saç denilen saçlara bu renk tonunu uygulayabilir ve istediğiniz zaman kullanarak değişik bir görünüme kavuşabilirsiniz.

kahverengi-kullu-sac-modeli