2020-2021 Yaz Sezonu İçin Kot Kombinleri

Hepimizin bildiği gibi yaz ayları geldiğinden havalar ısınmakta ve şortlar, etekler, elbiseler kendilerini göstermeye başlamakta. Bunlara ek olarak yaz aylarında kotları da etrafımızda görmeye devam ediyoruz. İste biz de buradan yola çıkarak kot giymeyi seven kadınlar için 2020 – 2021 yaz sezonu kot kombinlerini bu yazımızda bir araya getirdik. Bu yazın en son kot modası, en trend kotları ve yaz aylarında kotları neler ile nasıl kombinlemeniz gerektiği hakkında birkaç fikir vereceğiz.

2017 Sonbahar Kış Renk Trendleri ve Kombinleri

Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi bu sene rahat parçalar oldukça popüler olacak gibi görünüyor. Tabi ki bu durumdan kotlarda nasibini almış durumda. Bol ve rahat kotlar yaz aylarında kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilecek. Ayrıca yırtık paçalar da bu sene oldukça trend olacak. Bol ve salaş görünen kot pantolonunuzun üzerine askılı bir bluz tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak da topuklu ve sivri burun ayakkabılar oldukça yerinde olacaktır. Sadece bluzla değil sade bir tişörtle ya da salaş bir gömlekle de bu pantolonları kombinleyebilirsiniz.

kot-pantolon-1

Yırtık pantolonlar da bu yaz oldukça trend olacak gibi. Dizden yırtık pantolonlar zaten son birkaç yıldır görmeye alışık olduğumuz bir parçalardan. Fakat bu yaz aylarında bu pantolonlar da bol ve salaş bir görünüme kavuşuyor. Elbette bu pantolonları da sade beyaz bir tişörtle kombinlemeniz hem rahatlık sağlayacak hem de sade ve şık bir görüntü oluşturacaktır.

kot-pantolon-2

Bol kot pantolonları pek sevmiyor olabilirsiniz. Bu durumda da skinny denilen kot pantolonları tercih edebilirsiniz. Üst olarak da omuz dekoltesi olan bluzları kullanabilirsiniz. Ayakkabı olarak da son yıllarda oldukça trend olan ipli sandaletleri tercih edebilirsiniz.

kot-pantolon-3

Kısaca özetleyecek olursak bu sene etrafımızda oldukça fazla rahat kot pantolon göreceğimizi söyleyebiliriz. Özellikle mom jeans denilen kot pantolonlar daha çok tercih edileceğe benziyor. Özellikle salaş görünümlü kot pantolonlarla birlikte salaş gömlekleri ve bluzları, skinny jeanslerle birlikte de omuzdan dekolteli bluzları tercih etmenizde fayda olacaktır.

kot-pantolon-4