2020 Sonbahar Kış Renk Trendleri ve Kombinleri

Hepimizin bildiği gibi ilkbahar ve yaz aylarında toprak tonu renkler oldukça fazla kullanılmıştı. Toprak tonu renkler 2020 sonbahar kış renk kombinleri arasındaki yerini de almış gibi görünüyor. Yani hem ilkbahar yaz sezonunda hem de sonbahar kış sezonunda toprak tonu renklere oldukça fazla rastlayacağız. Ayrıca yaz sezonundan kalan başka renkler de sonbahar kış sezonunda kendisini oldukça fazla gösterecek. Tahmin edebileceğiniz gibi haki ve zeytin yeşilleri bu sezon da oldukça fazla göreceğimiz renkler arasında yerini alıyor. Tüm bu renklerin yanında soğuk kış günlerini ısıtacak lila tonları da trendler arasında kendisine oldukça önemli bir yer edinecek.

2020-2021 Sonbahar Kış Sokak Modası

Sonbahar kış renk trendlerinden bahsetmişken siyahın asaletinden bahsetmemek olmaz. Elbette her kış sezonunda olduğu gibi bu kış aylarında da siyah renk tonlarını oldukça çok göreceğiz. Hem asaletin hem de sadeliğin rengi olmasından dolayı birçok kişi tarafından tercih edileceğine hiç şüphe yok. Siyah tonlarının haricinde tercih edilecek bir diğer koyu renk ise kobalt mavileri olacak. Yaz aylarında çokça görmeye alıştığımız açık mavilerin yerini içimizi ısıtacak kobalt mavileri alacak.

kobalt-mavi

Son zamanların kış trendlerinden biri de elbette ki gri renk tonları olacak. Aklınıza gelebilecek her türlü kombinasyonda gri ve tonlarını görmeniz mümkün. Pantolonlardan kazaklara eteklere kadar hemen her yerde gri ve tonlarını görmeniz mümkün.

gri

Bu sezon trend olacak bir diğer rengimiz ise sarı ve tonları. Özellikle hardal sarısı denilen tonlar 2017 sonbahar kış renk trendleri içerisinde kendisine önemli bir yer bulacak gibi görünüyor. Hardal sarısı sayesinde hem iddialı hem de şık bir görünüm elde etmeniz mümkün.

hardal-sarisi

Bu sezon pastel renklerden pembenin de bir hayli fazla tercih edileceğini belirtmekte fayda var. Özellikle gül kurusu gibi hafif koyu renklerin yanında açık ve parlak pembe tonları da oldukça ön plana çıkacak gibi duruyor.

fusya-pembe gul-kurusu haki-yesili lila-elbise