2020 – 2021 En Şirin Çizmeler

Kış geldi bastırdı, fakat moda devam ediyor. Önümüzde yıllarda kışın vazgeçilmezi olan çizmeler listemizde neler bakacağız. Sizler için 10 adet şirin çizme bulduk. Hepinize çok yakışacak çizmeler 2020-2021 kış aylarında baya işinize görecek.

1 – Sade Siyah Zincirli Çizme

Bu model ayak bilekleri küçük olanlar için en iyi tercih olabilir. Çünkü ayak bileği ufak olanlar genelde çizme giyerken sanki ayağı içerisinde hep oynuyormuş hissi duyarlar. Fakat bu modellerde bilek genişliği dar olup ayağınızı tam saracaktır. Ayrıca siyah ve üzerinde zincirleri ile sadeliği şıklığa dönüştürmüş.

1-sade-siyah-diz-cizme

2 – Parlak ve Daha Sıcak Bir Model

Alt ve üst kısımları parlak ve ortasında keçe ile desenli bir kumaş kullanılmış. Çok şık ve bir okadar sıcak tutacak bir model. Ayrıca alt tabanları kaucuk olduğu için kayıp düşme derdine son. Yine ayak bileği küçük olanların tercihi olmalıdır.

2-parlak-ve-daha-sicak

3 – Kısa, Deri ve Tokalı Çizmeler

Vücudunuzu saran esnek pantolonlar giyiyorsanız, pantolon çizmenin içinde kalacak şekilde giyilebilir bir çizme. Daha hafif ve kullanışlı birşey arayanlar için muhteşem bir çizme. Ayrıca üstünüze deri çeket ile kombinlenebilir. Daha çok yürümeyi sevenler için çok yürüyenler için hafif ve kullanışlı olması, giymesi ve çıkarması kolay olması açısından tercih edilebilir.

3-kisa-deri-tokali

4 – Kısa Yünlü Çizme

İç ve üst tarafı yünlerle kaplanmış iç sıcak tutması dış yapışlardan koruması amaçlı yapılmış kullanışlı bir çizme. Yün, kürk vb. kıyafetlerinizle çok rahat kombinleyebilirsiniz. Ayrıca fırfırlı eteklerle muhteşem gidecek bir model.

4-kisa-yunlu-cizme

5 – Kahverengi Deri Çizme

Kahverengi ve deri olması kıyafetlerinizin durumuna göre sizi farklı gösterebilir. Genelde orta yaş bayanlar için muhteşem bir çizme.

5-kahverengi-deri-cizme

6 – Diz Altı Mavi Çizme

Bu modeller giyilmeden çok çirkin dursa da giyilince renkli kıyafetlerinizle muhteşem bir seçenektir. Özellikle mini etek tercihleri altına canlı bir günde sizi enerjik hissettirecek bir çizme. Renkli ve cesaretli kıyafetlerinizin altına tercih edebilirsiniz.

6-diz-alti-mavi-cizme

7 – Klasik Sarı Çizme

7-klasik-sari

8 – Klasik Kahverengi Çizme

8-klasik-kahve

9 – Klasik Siyah Çizme

0-klasik-siyah-cizme

10 – Klasik Sivri Burun Çiçekli Çizme

10-klasik-sivri-burun-cizme